Prodaja in odkup lesa

Avtor: matej
Kategorija:

Prodaja in odkup lesa v podjetju Avtoprevozništvu Večerič. Odkup vseh vrst lesa na panju. Za količino in ceno nsa kontaktirajte. Med gozdno gojitvena dela ne spada samo posek ampak tudi gojitev dreves, da ohranimo gozd in kvalitetno okolje. Tudi gozd je potrebno negovati. Po naročilu opravimo vse od poseka do spravila lesa. Storitev opravimo kvalitetno in po standardih. Po želji vam svetujemo pri čiščenju gozda.  Pri nas boste našli široko ponudbo storitev v gozdarski panogi. Za naše stranke uredimo vse od poseka, do prevoza na drugo lokacijo in ponovne gojitve dreves, kar je ključno za ohranjanje naravnega gozda, ter njegov obstoj.

Prodaja in odkup lesa v podjetju Avtoprevozništvu Večerič.

Podjetje Avtoprevozništvo Večerič Iz Stanošina 12b, 2286 Podlehnik Je Podjetje, Ki Se Ukvarja Z Gozdarskimi Storitvami V Celoti. Odlikujejo Nas Večletne Izkušnje S Področja gozdarskih prevozov, odkup lesa, posek in spravilo lesa, gozdno gojitvena dela,  sečnja in Spravilo Lesa. Naša Storitve Zajemajo Tako Rez Drevja In Odvoz Kot Tudi Vse Druge Naloge, Ki Odlikujejo Delo Gozdarja. Redno posodabljamo vozila in našo tehnično opremo, kar zagotavlja nemoteno delovanje ter kvalitetno opravljeno delo.Pri Avtoprevozništvu Večerič, se vedno trudimo, da nastane ravnovesje med gozdom in stranko.

O NAŠEM PODJETJU

Podjetje Avtoprevozništvo Franc Večerič s.p. deluje že od leta 2004. Glavna panoga sta prevoz in odkup lesa. Sedež podjetja je na štajerskem. Natančneje v Podlehniku, ki je v okolici Ptuja, vendar delujemo na celotnem podravskem področju. Občasno tudi v drugih slovenskih regijah in v sosednjih državah. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kvaliteti naših storitev. Zagovarjamo časovno odzivnost in profesionalizem. Prijazno vabljeni!

  • Odkup lesa na panju
    ODVOZ LESA

NAŠI CILJI

  • Usklajevanje potreb in želja stranke in zaposlenih
  • Vzdrževati visoke etične standarde
  • Strmeti k izboljšavam naših storitev
  • Skrbeti za prihodnost okolja
  • Varnost prevozov
  • Točnost in natančnost
  • Svetovanje glede pomladkov v gozdu

KJE SE NAHAJAMO?